آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند
سرخط خبرها

لیست ۱۲ نفره فراکسیون انقلاب برای انتخابات هیئت‌رئیسه| قالیباف و نادران برای ریاست اعلام کاندیداتوری کردند

  • کد خبر: ۱۰۹۷۲۴
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۴
لیست ۱۲ نفره فراکسیون انقلاب برای انتخابات هیئت‌رئیسه| قالیباف و نادران برای ریاست اعلام کاندیداتوری کردند
سخنگوی فراکسیون انقلاب اسلامی آخرین برنامه‌های فراکسیون در خصوص انتخابات هیئت رئیسه در اجلاسیه سوم مجلس را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ولی اسماعیلی سخنگوی فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس، در تشریح آخرین برنامه‌های این  فراکسیون برای انتخابات هیئت رئیسه قوه مقننه برای اجلاسیه سوم، گفت: طبق اعلام قبلی از روز گذشته نام نویسی برای کاندیدا‌های انتخابات در بخش‌های مختلف هیئت رئیسه مجلس در فراکسیون آغاز شده است.

وی افزود: کاندیدا‌ها می‌توانند تا عصر امروز (دوشنبه دوم خرداد ماه) اسامی خود را به هیئت رئیسه فراکسیون اعلام کنند.

سخنگوی فراکسیون جبهه نیرو‌های انقلاب درباره سازوکار انتخاب کاندیدا‌های این فراکسیون برای کرسی‌های هیئت رئیسه مجلس، خاطرنشان کرد: پس از ثبت نام از کاندیداها، در جلسه مجمع عمومی فراکسیون رأی‌گیری صورت می‌گیرد و هر فردی که حائز بالاترین آرا شد، به‌عنوان گزینه نهایی فراکسیون به صحن علنی معرفی می‌شود.

اسماعیلی بیان کرد: بر اساس مرام‌نامه فراکسیون اعضایی که نتوانند در مجمع عمومی حائز آرای لازم شوند، نباید در روز رأی‌گیری در صحن علنی پارلمان نیز اعلام کاندیداتوری کنند.

وی با بیان اینکه طبق برنامه ریزی قبلی جلسه مجمع عمومی فراکسیون روز (سه‌شنبه سوم خرداد) برگزار می‌شود، ادامه داد: در این جلسه درباره هر یک از گزینه‌ها رأی گیری می‌شود و در نهایت نتیجه رأی‌گیری درباره گزینه‌های هیئت رئیسه مجلس مشخص و اسامی نامزد‌ها از سوی فراکسیون جبهه نیرو‌های انقلاب روز چهارشنبه در اختیار نمایندگان در جلسه علنی مجلس قرار خواهد گرفت.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره اینکه گفته می‌شود فراکسیون انقلاب بیش از ظرفیت‌های ۱۲ نفره کرسی‌های هیئت‌رئیسه مجلس ممکن است گزینه معرفی کند، اظهار کرد: تاکنون در فراکسیون درباره این موضوع تصمیم‌گیری نشده است و بنا بر این است لیست ۱۲ نفره به صحن ارائه شود.

وی اظهار کرد: تا کنون الیاس نادران در نامه‌ای برای انتخابات ریاست مجلس شورای اسلامی اعلام کاندیداتوری و محمدباقر قالیباف هم برای حضور در انتخابات ریاست مجلس اعلام آمادگی کرده است.

نماینده گرمی در مجلس بیان کرد: البته برخی از اعضای فراکسیون نیز در بخش‌های دیگر هیئت رئیسه اعلام کاندیداتوری کرده‌اند.

پیش از این حجت الاسلام محمدرضا میرتاجالدینی نایب رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی گفته بود که گزینه فراکسیون برای ریاست مجلس همانند دو سال گذشته، محمدباقر قالیباف است.

انتخابات هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی برای اجلاسیه سوم قرار است روز چهارشنبه ۴ خرداد ماه برگزار شود و نمایندگان اعضای ۱۲ نفره این هیئت را با رأی خود برای سال سوم مجلس یازدهم انتخاب کنند.

طبق آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، اعضای هیئت رئیسه متشکل از رئیس، ۲ نائب‌رئیس، ۶ دبیر و ۳ کارپرداز یا ناظر است که با رأی اکثریت نمایندگان برای یک سال انتخاب می‌شوند.  

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->